Αρχική » » Μικροομολογιούχοι (με φόρα) κατά Βενιζέλου!

Μικροομολογιούχοι (με φόρα) κατά Βενιζέλου!


Ετοιμάζουν μήνυση με συμμάχους μητροπολίτες, αιρετούς

«Γροθιά» απέναντι στον Βενιζέλο για την κλοπή των κόπων μιας ζωής σχηματίζουν οι μικροομολογιούχοι της χώρας. «Θα πληρώσει για το κακό που μας προκάλεσε« λέει ο αντιπρόεδρός τους Γιάννης Τσολιάς. Βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις μηνύσεις κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και άλλων πολιτικών προσώπων, τραπεζών και χρηματιστηριακών εταιριών, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα από 1,2 δισ. ευρώ, τις οικονομίες τους που είδαν να κάνουν... φτερά εν μία νυκτί, με το «κούρεμα» του PSI.

Στο πλευρό τους τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται και εξέχουσες προσωπικότητες όχι μόνο από τον ελλαδικό χώρο, αλλά και από διεθνείς φορείς. Ο μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, η γραμματέας του παγκόσμιου Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού Ολγα Σαραντοπούλου, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλας είναι μόνο μερικοί από τους νέους «συμμάχους» στον αγώνα ζωής που δίνουν 15.000 οικογένειες μικροομολογιούχων.

«Παρακαλώ με την έμφρονα σύνεσή σας φροντίσετε για την κατά το δυνατόν επίλυση του ακανθώδους προβλήματος. Αφού το Ελληνικό Δημόσιο επρότεινε την επένδυση αυτή, νομίζω ότι δεν ευθύνονται άνθρωποι του μόχθου που αποταμίευσαν και επένδυσαν τα χρήματά τους για ένα καλύτερο μέλλον των ιδίων και των παιδιών τους, να περιέλθουν σε τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση« αναφέρει σε επιστολή του στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος.

Από την πλευρά της, η γραμματέας του παγκόσμιου Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) Ολγα Σαραντοπούλου, σε επιστολή της στον Αντώνη Σαμαρά, κάνει λόγο για «15.000 ελληνικές οικογένειες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην πλειοψηφία τους απλούς ανθρώπους, αγωνιστές του καθημερινού βίου, οι οποίοι αποταμίευσαν τις οικονομίες μιας ζωής σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της πατρίδας. Σήμερα βρίσκονται σε δεινή θέση αφού μετά την απόφαση για το “κούρεμα” του δημόσιου χρέους έχουν υποστεί απώλειες της τάξης του 75% και πολλοί από αυτούς βρίσκονται στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής. Το ελληνικό κράτος εμφανίζεται αφερέγγυο προς τους πολίτες του, προς τους Ελληνες του εξωτερικού που το εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την εθνική προσπάθεια ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας».

Αριστείδης Μάτιος
(Εφ. Δημοκρατία-04/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger