Αρχική » » ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Κάθε χρόνο 50 στελέχη στις Ειδικές Δυνάμεις

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Κάθε χρόνο 50 στελέχη στις Ειδικές Δυνάμεις


Λύση στο πρόβλημα του αυξημένου ηλικιακού μέσου όρου σε τομείς των Ειδικών Δυνάμεων και εξασφάλιση της επαρκούς στελέχωσής τους βρήκαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την πραγματοποίηση περιορισμένων προσλήψεων. Εννοείται χωρίς να επηρεάζεται ο αριθμός όσων θα αποφοιτήσουν από τις στρατιωτικές σχολές και θα σταδιοδρομήσουν στις ΕΔ. 

Ξεκινώντας από το 2014, και κάθε χρόνο έκτοτε, 50 νέοι θα εντάσσονται στο στράτευμα με ...κριτήριο την ηλικία, μέχρι 25 ετών, και την ικανότητά τους, δηλαδή να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη θητεία τους σε σχολείο των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς ή του Πολεμικού Ναυτικού, οπότε και στη συνέχεια θα διανέμονται ανάλογα με τις ανάγκες στον Στρατό Ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό, με τους πρώτους να μοιράζονται ανά 25 στον Ε.Σ και το Π.Ν. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μία από τις 50 θέ­σεις θα πρέπει να ξέρουν πως θα καταταχτούν, σε πρώτη φάση, για διάστημα έως τριών ετών ως βατραχάνθρωποι, αλεξιπτωτιστές και πεζο­ναύτες με δυνατότητα ανανέωσης της ανακατάταξης ή της επανακατάταξής τους για δύο ακόμη φορές, κάθε μία για πέντε χρόνια. 

Από την άλλη εφόσον, σε οποιοδήποτε στιγμή κριθούν από αρμόδια υγειονομική επιτροπή ικανοί κατηγορίας δευτέρας.(Ι2) απολύονται, ενώ για όσο διάστημα υπηρετούν ασφαλίζονται στο Ι.Κ.Α-Ε.Τ.Α.Μ και στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Μισθω­τών Ε.Τ.Ε.Α.Μ. Βε­βαίως, για όσο βρί­σκονται στο στράτευμα θα έχουν τα ίδια δικαιώ­ματα από πλευράς υγειονομικής περίθαλψης, όπως και οι μόνι­μοι στρατιωτικοί. 

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-07/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger