Αρχική » , , , , » Οι Αλβανοί άφησαν 25η Μαρτίου χωρίς ρεύμα τη Χειμάρρα!

Οι Αλβανοί άφησαν 25η Μαρτίου χωρίς ρεύμα τη Χειμάρρα!


ΔΕΝ έχουν τέλος οι επιθέσεις μίσους της αλβανικής κυβέρνησης Ράμα κατά των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, ιδίως στη Χειμάρρα, που αντιστέκεται εδώ και 25 χρόνια, ανυπεράσπιστη, στις συστηματικές προσπάθειες αφελληνισμού της. 

Τελευταίο κρούσμα, που δεν έχει προηγούμενο, η συσκότι­ση που «επέβαλε» η αλβανική κυβέρνηση ανήμερα την 25η Μαρτίου, αφήνοντας τους κατοίκους κλεισμένους στα σπίτια τους και αδιαφορώντας για τις ανάγκες των ηλικιωμένων Χειμαρριωτών.

Κάτοικοι ανέφεραν στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ότι ούτε την εποχή του Εμβέρ Χότζα δεν είχαν ζήσει τέτοιο διωγμό. Στην πραγματικότητα, επρόκειτο για σκόπι­μη αναβλητικότητα των Αρχών να αποκαταστήσουν βλάβη του ηλεκτρικού δικτύου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μείνουν για τρεις ολόκληρες ημέρες χωρίς ρεύμα! Την ημέρα της εθνικής εορτής η Χειμάρρα έμεινε στο σκοτάδι έως το απόγευμα και οι δικαιολογίες που έλεγαν οι υπάλληλοι της κρατικής υπηρεσίας είναι ότι δεν μπορούν να φτιάξουν τη βλάβη λόγω... κακοκαιρίας. Αν η συμπεριφορά αυτή δεν είναι «μέτρο μίσους» τότε τι είναι;

Για 65 συνεχείς ώρες, από την Τρίτη το βράδυ 22/3/16 - έως την Παρασκευή το απόγευμα 25/3/16, η πόλη έμεινε στο σκοτάδι, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για την αποκα­τάσταση της βλάβης που προκλήθηκε λόγω έντονων καιρικών φαινομένων σε πυλώνα του ηλεκτρικού δικτύου, η κρατική υπηρεσία ηλεκτρισμού της Αλβανίας OSSHE δεν μπήκε καν στο κόπο να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση.

Υπάλληλοι της εταιρίας περιφέρονταν και τις τρεις ημέρες στην πόλη και, επειδή δεν είχαν «εντολή», έπιναν καφέ στα καφενεία. Όταν τους ρωτούσαν, έλεγαν στους κατοίκους ότι δεν μπορούν να φτιάξουν τη βλάβη στην κολόνα, γιατί βρίσκεται ψηλά στο βουνό και η κακοκαιρία τούς εμποδίζει. Οι Χειμαρριώτες κάνουν λόγο για προφανή κοροϊδία. Με τα πολλά, την Παρασκευή το απόγευμα η OSSHE επανέφερε το ρεύμα με τη σύνδεση ενός πρόχειρου καλωδίου (!), ενημερώνοντας (ανεπίσημα) ότι η επαναφορά της ηλεκτροδότησης είναι προσωρινή.

[ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ) -03/04/2016]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger