Αρχική » , , , , , » 5 βασικοί λόγοι που θα έχουμε Εθνική τραγωδία

5 βασικοί λόγοι που θα έχουμε Εθνική τραγωδία


Επειδή κυκλοφορεί πολύ παραπληροφόρηση και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξπέρ στο να «βαφτίζει» το ψάρι κρέας όπως εξάλλου έκανε από την πρώτη στιγμή που μετονόμασε την «τρόικα» σε «θεσμούς» ας ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα.

Πρώτον: Κανένας Σύρος δεν είναι πρόσφυγας στην Ελλάδα, πρόσφυ­γας είναι στην πρώτη μη εμπόλεμη χώρα που αιτείται άσυλο, η οποία είναι η Τουρκία. Η Τουρκία έχει την υποχρέωση να τον περιθάλψει και να τον εφοδιάσει με τα απαραίτητα έγγραφα για να συνεχίσει το ταξίδι του σε όποια άλλη χώρα επιθυμεί είτε νόμιμα σαν οικονομικός μετα­νάστης είτε σαν λαθρομετανάστης. Όλοι οι υπόλοιποι (Μαροκινοί, Αφγανοί, Πακιστανοί κλπ) είναι λαθρομετανάστες. Από τη στιγμή δε που τρυπάνε τις βάρκες με κατσαβί­δια και τις βουλιάζουν στις ακτές μας θεωρούνται ναυαγοί και είναι ακόμα ευκολότερο να τους επαναπροωθήσουμε στις χώρες τους. 

Δεύτερον: Η Τουρκία έκανε “πάσα" στην Ελλάδα ένα δικό της πρόβλη­μα, μια δική της υποχρέωση και η κυβέρνηση Τσίπρα όχι μόνο το δέχτηκε αλλά με τη συμφωνία της 17ης Μαρτίου συναινέσαμε να πληρωθούν κιόλας από την Ε.Ε. για κάτι που στοιχίζει οικονομικά σε μας. Βάζουμε “πλάτες" σε κάθε αξί­ωση της Τουρκίας που είναι όμως εναντίον των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Για παράδειγμα η Τουρκία κατηγορείται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις γυναίκες και λογοκρισία στον Τύπο και εμείς αντί να το αναδείξουμε στην Ε.Ε. πηγαίνει ο ίδιος ο πρωθυ­πουργός και μοιράζει τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους. Η Ελλάδα έγινε ουσιαστικά όμηρος της Τουρκίας.

Τρίτον: Το θέμα της φύλαξης των συνόρων δεν είναι “τεχνικό" όπως Μουζάλες, κυρατασίες και κάθε ψυχασθενής ανθέλληνας με έσοδα από δεκάδες δικές του Μ.Κ.Ο. θέλει να περάσει ως θέσφατο. Το θέμα της φύλαξης των συνόρων είναι καθαρά πολιτική απόφαση! Ο Ελληνικός στρατός έχει τα μέσα όπως εξάλλου γινόταν τόσα χρόνια και παρατηρούσε ακόμα και την ποιο μικρή βάρκα με το που ξεκινούσε από τα παράλια της Τουρκίας. Και προέβαινε στις κατάλληλες ενέργειες. Αυτά τα δικαι­ώματα τα εκχωρήσαμε στο ΝΑΤΟ όπως εκχωρήσαμε στους ξένους παρατηρητές τις αιτήσεις πολιτικού ασύλου που είναι αναφαίρετο κυρι­αρχικό μας δικαίωμα.

Τέταρτον: Η Ελληνική κυβέρνηση δε θέλει να υπερασπιστεί τα Εθνικά μας σύνορα και δίκαια! Όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες καταστρατήγη­σαν και τη συνθήκη Σέγκεν και τις όποιες Ευρωπαϊκές οδηγίες με το έννομο και λογικό επιχείρημα ότι προστατεύουν τα εθνικά τους συμ­φέροντα. Και καλά έκαναν. Η κυβέρ­νηση Τσίπρα στο όνομα του υποτι­θέμενου ανθρωπισμού έκανε τη χώρα ένα απέραντο hotspot και αφήνει τα σύνορα ανοιχτά για όποιον θέλει να μπει και να βγει όποτε θέλει. Έχει χαθεί κάθε έννοια συνόρων κάθε έννοια υπεράσπισης Κυριαρχικών δικαιωμάτων μας ακόμα και από τα ανύπαρκτα Σκό­πια όπου φτάσανε στο σημείο να παραβιάζουν με ελικόπτερα το δικό μας εναέριο χώρο και η κυβέρνηση να μην κάνει ούτε ένα διάβημα, ούτε μια διαμαρτυρία.

Πέμπτον: Η Τουρκία πετυχαίνει να καταργήσει ουσιαστικά την συνθή­κη ανταλλαγής πληθυσμών που ξεκίνησε από τη συνθήκη της Λωζάνης το 1923 γιατί με τόσους χιλιά­δες μουσουλμάνους που στέλνει αλλοιώνει και τα εθνολογικά και τα θρησκευτικά μας χαρακτηριστικά. Στα δεκάδες hotspot θα προστε­θούν άλλα τόσα, ήδη ο Καμίνης ανακοίνωσε επίσημα πια ότι θα τους νοικιάζει σπίτια. Οι “πρόσφυ­γες" μουσουλμάνοι ήρθαν για να περάσουν σε άλλες χώρες αλλά το επίσημο κράτος κάνει τα πάντα για να τους κρατήσει εδώ και θα τους κρατήσει έστω και αν χρειαστεί στο τέλος να τους δίνει επίδομα από τον ΟΑΕΔ. Μπήκαμε σε εθνική περιπέτεια που θα οδηγήσει μαθη­ματικά σε Εθνική τραγωδία.

Τέτηξ
[ΜΑΚΕΛΕΙΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ)-05/04/2016]



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger