Αρχική » , , , » Περί μισθολογίου Στρατιωτικών...

Περί μισθολογίου Στρατιωτικών...


Λόγω του γεγονότος πως, επανήλθαν στην επικαιρότητα σενάρια-εισηγήσεις, για επανεξέταση του μισθολογίου των στελεχών των Ε.Δ. (και των Σ.Α. φυσικά), με πρόσχημα τον "εξορθολογισμό" του καθεστώτος υπάρξεως διαφορετικών μισθολογικών και διοικητικών βαθμών & για να μην δημιουργείται πλάνη στους μη γνωρίζοντες (λέγε με κοινωνικό αυτοματισμό), θα συνιστούσαμε στην ηγεσία των Ε.Δ. μας, να επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση-σχέδιο μισθολογίου που είχαμε καταθέσει , για εναρμόνιση του μισθολογίου μας με το αντίστοιχο του Δημοσίου τομέα. 

Και μην μας διαφύγει επίσης το γεγονός πως η Δημόσια Διοίκηση, δεν έχει συμμορφωθεί εισέτι, με την απόφαση-δικαίωση του ΣτΕ.

apofoitoissas.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger