Αρχική » , , , , » Ακρως τρελό κι απόρρητο ΙΙ

Ακρως τρελό κι απόρρητο ΙΙ


Συμπαντική αποκλειστικότητα! Ο καυτός διάλογος Πολ Τόμσεν - Ντέλιας Βελκουλέσκου, λουσμένος, μπανιαρισμένος και απομαγνητοφωνημένος!

Σύνδεση με τα προηγούμενα: Είναι δύο κι είναι καλοί. Συνάμα είναι όμορφοι, νέοι, στο άνθος της αιμοποσίας τους, και δουλεύουν για το ΔΝΤ. Είναι βράδυ. Ο κοιμισμένος κοριός του τηλεφώνου ξυπνά από το κουδούνισμα της κλήσης του Πολ προς την Ντέλια. Σ' ένα παλιό, ογκώδες αλλά αξιόπιστο κασετόφωνο της CIA πατιέται αυτόματα το Rec. Η κλήση ηχογραφείται. Ο πράκτωρ, ένας μουσκουλάτος ρέντνεκ (σ.σ.: αγροίκος επαρχιώτης) από το Ντέλαγουερ, επειδή βαριέται να περιμένει άσκοπα να αλλάξει η βάρδιά του, βάζει τα ακουστικά. Και τι ακούει; Τα καλύτερα. Ο Πολ παραπονιέται γιατί έχει φάει ένα ταψί γεμιστά κι είναι αγχωμένος για την Ελλάδα. Η Ντέλια έχει φάει μόνο ένα βραστό αβγό γιατί κάνει δίαιτα κι έχει τα νεύρα της. Η συνομιλία τους είναι καυτή:

Πολ: Ντέλια, θέλω να σου πω ότι πέρα από τις καούρες και τη βαρυστομαχιά από τα γεμιστά έχω και κάτι άλλο.
Ντέλια: Τι άλλο, Πολ; Μίλα ανοιχτά!
Πολ: Εχω ένα σχέδιο για την Ελλάδα.

Φαλιμέντο

Ντέλια: Ωστε έχεις ένα σχέδιο για την Ελλάδα, Πολ.
Πολ: Ναι, έχω. Ντέλια, θα μου κάνεις μια χάρη;
Ντέλια: Ναι, Πολ. Θα σου κάνω μια χάρη.
Πολ: Μην επαναλαμβάνεις όσα λέω για έμφαση. Αυτό άρεσε στους Έλληνες όταν το έκανε ο Φώσκολος στη «Λάμψη». Όμως, δεν πρόκειται να τους αρέσει όταν θα διαβάζουν την απομαγνητοφώνηση από την υποκλοπή.
Ντέλια: Εντάξει, Πολ. Δεν θα επαναλάβω ξανά τα λόγια σου. Πες μου το σχέδιο τώρα. Μιλάμε πολλή ώρα και θα σου τελειώσει η κάρτα από το κινητό. Σου 'λεγα 'γώ να βάλεις Viber, αλλά με έγραψες...
Πολ: Λοιπόν, θα στο ξεφουρνίσω στα γρήγορα. Αφενός, όντως μου τελειώνουν οι μονάδες και, αφετέρου, δεν κρατιέμαι.
Ντέλια: Μίλα επιτέλους!
Πολ: Έχω σχέδιο να ρίχνουμε όλες τις κυβερνήσεις μέχρι οι Έλληνες να μπαϊλντίσουν και να ξαναφέρουν στα πράγματα τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου.
Ντέλια: Έξοχο! Κορυφαίο! Μέσα για μέσα! Λοιπόν, η παλινόρθωση ΓΑΠ προϋποθέτει μια περιποιημένη χρεοκοπία. Καλά κατάλαβα;
Πολ: Ακριβώς. Ξεκινάμε!

Παναγιώτης Λιάκος
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-06/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger