Αρχική » , , , » Hotspots: Τώρα εμβολιάζουν τους στρατιωτικούς - Ξεκίνησε ήδη το ΓΕΝ

Hotspots: Τώρα εμβολιάζουν τους στρατιωτικούς - Ξεκίνησε ήδη το ΓΕΝ


Ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία εμβολιασμού των στελεχών στις δομές φιλοξενίας προ­σφύγων. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ξεκίνησε τον εμβολιασμό του προσωπι­κού του που κάνει υπηρεσίες σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν ολοκληρω­θεί οι εμβολιασμοί σε όλο το προσωπι­κό του Πολεμικού Ναυτικού που εμπλέ­κεται, και σε όσους θα εμπλακούν όπως για παράδειγμα όσοι κληθούν να υπο­στηρίξουν το νέο Κέντρο στον Σκαραμαγκά. Η κίνηση στοχεύει στην ενίσχυση της προστασίας των στελεχών του ΓΕΝ και στην θωράκιση της υγείας τους.

Τα εμβόλια που χορηγούνται είναι τα ακόλουθα: Διφθερίτιδας, τετάνου, κοκίτη, πολιομυελίτιδας, Ηπατίτιδας Α’ και ηπατίτιδας Β’, Ιλαράς - Ερυθρός - Παρωτίτιδας, Ανεμοβλογιάς, Εποχικής γρίπης.

0 εμβολιασμός ανάλογα με το τύπο και τις απαιτούμενες δόσεις θα διαρκέσει έως 6 μήνες.

Αναγνώστης
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-05/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger