Αρχική » , , , » Τέρμα τα αστεία …Έβγαλαν το Στρατό και Σφυροκόπησε όλα τα παράλια στη νήσο Χίο! (Εντυπωσιακές φώτο)

Τέρμα τα αστεία …Έβγαλαν το Στρατό και Σφυροκόπησε όλα τα παράλια στη νήσο Χίο! (Εντυπωσιακές φώτο)


Τέρμα τα αστεία και τα πειράματα …Άργησαν αλλά μάλλον φαίνεται ότι το κατάλαβαν εκεί στην ΑΣΔΕΝ και παράτησαν τα Hot-Spot και τις φιλανθρωπίες και δήθεν αλληλέγγυους «πρακτορίσκους » και πήραν παραμάζωμα τα Άρματα και τα Κανόνια !


Αποτέλεσμα ο Στρατός ξαναγύρισε εκεί που ανήκει και όχι εκεί που θέλουν να τον πάνε άσχετοι και δήθεν παραμορφωμένοι του πολυπολιτισμικού και την καρπαζιάς των γνωστών τεμπελχανάδων της αριστεράς της μάσας απο το διαλυμένο και χρεοκοπημένο κράτος !


Ο Στρατός απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι αυτός κάνει κουμάντο στο Αιγαίο και όχι τρεις ΜΚΟ του κ@λου και του Σόρος …Αυτό που λέγαμε πάντα ότι αφήστε το Στράτευμα και ξέρει να κάνει τη δουλειά του καλύτερα από τον καθένα και σταματήστε τα πειράματα !


Στις 5 και 6 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της ΑΣΔΕΝ, εκτελέσθηκαν βολές με όλα τα διατιθέμενα μέσα πυρός της 96 ΑΔΤΕ στη νήσο Χίο.


Στην εκπαιδευτική δραστηριότητα συμμετείχε προσωπικό από σύνολο των Μονάδων και ανεξαρτήτων Υπομονάδων του Σχηματισμού.

veteranos.gr

1 σχόλια:

  1. Φίλε μου είσαι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις ότι με το να γίνουν κάποιες βολές σταμάτησε ο στρατός να κάνει τη καμαριέρα στους λαθρομετανάστες. Η ιστορία αυτή συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από την ηγεσία των Ε.Δ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger