Αρχική » , , , » ΣΕΕ: Σκόπιμη σύγχυση και παραπλάνηση Ε.Σ. από Καρατζαφέρη-Μπαλτάκο

ΣΕΕ: Σκόπιμη σύγχυση και παραπλάνηση Ε.Σ. από Καρατζαφέρη-Μπαλτάκο


ΔΤ 144: ΣΚΟΠΙΜΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟ


Σήμερα οι κύριοι Γ. Καρατζαφέρης και Π. Μπαλτάκος ανακοίνωσαν την ίδρυση του νέου κόμματος τους αφού μοιράστηκαν και τα πρώτα αξιώματά τους. Ο πρώτος πρόεδρος και ο δεύτερος γραμματέας. Για το όνομα του κόμματος επέλεξαν τον τίτλο «ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ».

Κατ’ αρχάς ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας τους συγχαίρει για την επιλογή του ονόματος. Διότι η Εθνική Ενότητα σήμερα, μετά τις πολύχρονες διχαστικές πολιτικές των μεγάλων κομμάτων της μεταπολίτευσης, είναι το πρώτο και το κύριο ζητούμενο για τον Ελληνικό Λαό. Χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει καμιά προοπτική ανάκαμψης και προόδου της Πατρίδος μας.

Δεν μπορούμε όμως να τους συγχαρούμε επίσης για την ευρηματικότητα και την πρωτοτυπία τους. Ο μιμητισμός τους είναι ολοφάνερος και η αντιγραφή του Συνδέσμου στην επιλογή της ονομασίας του κόμματός των ξεπερνά τα όρια της ανοχής.

Ο κος Καρατζαφέρης δεν υπήρξε μόνο ικανός και επιτήδειος στις γελοίες ακροβατικές φιγούρες της πολιτικής, στις οποίες καταξιώθηκε με το προσωνύμιο του διασκεδαστικού «κωλοτούμπα», αλλά από ότι φαίνεται είναι εξίσου καλός στην μίμηση και στην αντιγραφή.

Ο κος Μπαλτάκος, κατά συνήθεια, ντελάλης ιδρύσεως κομμάτων κατέληξε σήμερα στο «δεξιό» κόμμα που οραματίζεται με την πολιτική του προσδοκία, σύμφωνα με τους δικούς του δημόσιους ισχυρισμούς, να συνεργασθεί με τη Νέα Δημοκρατία. Ως προς την ονομασία φαίνεται πως η δική του ευρηματικότητα εξαντλήθηκε στις ΡΙΖΕΣ και αυτή τη φορά σκέφθηκε να καταφύγει σε κάτι έτοιμο.

Αφού το τελευταίο διάστημα διέσπειραν οι δυό τους φήμες με διάφορους τρόπους μέσα από τα ΜΜΕ, στα οποία έχουν μακρά σχέση, ώστε να διαδοθεί ευρύτατα ότι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συνεργάζεται μαζί τους, σήμερα έρχονται να κλέψουν χωρίς καμιά ντροπή και το όνομά του. Η σκόπιμη σύγχυση και παραπλάνηση του εκλογικού σώματος την οποία επιχειρούν δεν θα περάσουν. Θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες της δολιότητάς τους.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει την αλήθεια απέστειλε επανειλημμένα επιστολές προς διάφορα blogs και ιστοσελίδες του διαδικτύου καθώς και 2 εξώδικες διαμαρτυρίες προς τις εφημερίδες «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και «ΤΟ ΕΘΝΟΣ» με τις οποίες αναγκάσθηκαν σε διάψευση των ψευδών δημοσιευμάτων τους. Το ίδιο θα πράξει και τώρα και θα στραφεί με κάθε ένδικο μέσο κατά παντός υπευθύνου υπερασπιζόμενος πρωτίστως την ανόθευτη κρίση και αντίληψη των Ελλήνων ψηφοφόρων.


Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

staratalogia.blogspot.gr

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger