Αρχική » , , , » ΕΠΟΠ: Μας αποκλείουν από τα σχολεία του Στρατού

ΕΠΟΠ: Μας αποκλείουν από τα σχολεία του Στρατού


Οι ΕΠΟΠ διαμαρτύρονται.

Αρκετοί είναι οι επαγγελματίες οπλί­τες που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους αναφορικά με τον αποκλεισμό τους από διάφορα σχολεία γενικού ή και ειδικού ενδιαφέροντος.

Η πρώτη σειρά ΕΠΟΠ που προσελήφθη συμπλή­ρωσε φέτος 14 χρόνια υπηρεσίας, ενώ όλες οι σειρές, πλην της τελευταίας, έχουν ήδη μονιμοποιηθεί. Παρά το γεγονός αυτό, οι υπαξιωματικοί επαγγελματίες οπλίτες δεν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα πε­ρισσότερα -αν όχι σε όλα- τα σχολεία του Στρατού Ξη­ράς. Όπου συμμετέχουν άλλοι υπαξιωματικοί διαφο­ρετικής προέλευσης (ΕΜΘ, ΣΜΥ). 

Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά πα­ράπονα από τους ΕΠΟΠ οι οποίοι θέλουν να εκπαι­δευτούν και μόνο για όφελος της υπηρεσίας τους. Σχε­τικά με διευκρινίσεις γύρω από το θέμα, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε σχετική επιστολή στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ενώ σχετική ερώτηση κατέθε­σε στη Βουλή ο βουλευτής Επικράτειας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-09/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger